Om Rogatakst AS og hvordan kontakte oss

Rogatakst AS er et firma bestående av 5 takstmenn med over 30 års erfaring innen byggebransjen som byggmestere/prosjektledere og over 10 års erfaring innenfor takstbransjen.

Vi forstår viktigheten av en grundig og pålitelig takst. Vårt mål er å lage utfyllende, presise og beskrivende rapporter, med dette til grunn kan du stole på at våre rapporter gir deg den nødvendige tryggheten du trenger som både selger og kjøper.

Ved å dedikere innsats og engasjement i oppdragene våre vil rapportene gjenspeile kvalitet, som gjøre oss sikre på at du får en solid forståelse av eiendommens verdi og eventuelle vedlikeholdsbehov.

Ser du på en bolig som vi har taksert, ikke nøl med å ringe, sende sms eller en e-post. Vi er her for å hjelpe deg å ta informerte beslutninger om din eiendomsinvestering.

Aleksander Vågen
Aleksander VågenDaglig leder / Takstingeniør
Telefon: 920 39 226
E-post: aleksander@rogatakst.no
Martin Haarr
Martin HaarrStyreleder / Takstingeniør
Telefon: 979 39 301‬
E-post: martin@rogatakst.no
Pål Svela
Pål SvelaTakstfullmektig
Telefon: 481 93 770
E-post: pal@rogatakst.no
Jone Ladstein
Jone LadsteinTakstingeniør
Telefon: 903 60 881
E-post: jone@rogatakst.no

Gode råd underveis

Vi gir deg profesjonelle råd og anbefalinger til hva du bør fylle ut eller ha klart i forkant av takseringen. Dette sparer deg både for tid og penger.

Profesjonell leveranse

Vi er opptatt av å yte kvalitet i alle ledd. Med oss som takstpartner er du sikret en ryddig og seriøs prosess.

Erfaringen som kreves

Skal du få en mest mulig presis vurdering, må arbeidet gjøres grundig og riktig. Vi har både kompetansen og erfaringen som kreves for dette.